Onderneem met ZZO!

Bedrijvenindex

Terug naar het overzicht

Labor Advocaten

Labor Advocaten is opgericht in 2005, gevestigd in Zeist en gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Daarnaast kunnen ondernemers bij ons terecht voor ondernemingsrecht en contractenrecht.

Wij zijn gedreven vakidioten, publiceren regelmatig over ons specialisme en zijn weten van de hoed en de rand. Hierdoor kunnen wij snel, gedegen en vooral efficiënt voor ondernemers werken. Dit tegen redelijke tarieven.

Als u contact opneemt, krijgt u direct een ervaren specialist aan de lijn die u verder helpt.

Raad en Daad Service Abonnement
Speciaal voor ondernemers hebben wij een service abonnement geïntroduceerd. Als ondernemer kunt u op deze manier voor een vast bedrag per jaar bij Labor Advocaten terecht voor directe juridische eerstelijns hulp op niet alleen het gebied van arbeidsrecht maar ook op het terrein van het contractenrecht, ondernemingsrecht en pensioenen. Mocht een probleem niet met een eerste advies opgelost kunnen worden of moet er onverhoopt geprocedeerd worden dan krijgt u een aantrekkelijke korting op ons uurtarief. Ook het afspreken van een vaste prijs behoort tot de mogelijkheden. Zo weet u precies waar u aan toe bent en dat is wel zo helder.

Labor Advocaten
Sparrenheuvel 2
3708 JE Zeist
030 699 30 30

  • Arbeidsrecht

Kaart openen
Het ambtenarenrecht gaat zoals het naar uit ziet per 1 januari 2017 grotendeels verdwijnen. Een groot deel van de ambtenaren zal dan vallen onder het 'gewone' arbeidsrecht. Labor Advocaten kan gemeenten adviseren over deze wijzigingen, de gevolgen daarvan en hoe daar in de praktijk mee om te gaan. Vanzelfsprekend kunnen wij na 2017 adviseren en procederen over arbeidsrechtelijke problemen die ontstaan. Mediation Binnen de overheid wordt steeds meer een beroep gedaan op mediation. Conflicten tussen burgers/ondernemers en de overheid kunnen vaak sneller, goedkoper en met behoud van de relatie beter opgelost worden door Mediation in plaats van een gang naar rechter. Labor Advocaten biedt Mediation aan, niet alleen in het arbeidsrecht maar ook in geschillen tussen burgers/ondernemers en de overheid.