Onderneem met ZZO!

Zeister Werkconvenant

Invulling geven aan het Zeister Werkconvenant
Eerder sloot Zakelijk Zeist Onderneemt! samen met Samen voor Zeist, onderwijsinstelling ROC Midden Nederland, de Regionale Dienst Werk en Inkomen en de gemeente Zeist het Zeister Werkconvenant. Dit Convenant houdt in dat alle partijen zich uitspreken voor een goede uitvoering van de Participatiewet door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt kansen te bieden. Maar wat zijn de mogelijkheden, hoe gaat dit precies in zijn werk en op welke ondersteuning of regelingen kunt u aanspraak maken?

Ook worden bijeenkomsten georganiseerd waar bedrijven met branchegenoten met elkaar en met het onderwerp participatiewet aan de slag kunnen, ter leer en inspiratie. Zoals afgelopen bijeenkomst op 17 oktober met de zorg en straks in november met horeca als branche.


Het Werkgeverservicepunt staat voor u klaar!

Accountmanager Patrick van den Berg van het Werkgeverservicepunt (WGSP) maakt invulling geven aan het Zeister Werkconvenant voor u graag gemakkelijk. Het WGSP biedt u concreet inzicht in de kansen en mogelijkheden binnen uw onderneming en zorgt ervoor dat u gebruik kunt maken van eventuele werkgeversubsidies of andere aantrekkelijke regelingen. Ook de werving en selectie neemt het WGSP u graag uit handen. Op basis van uw wensen en mogelijkheden selecteert het WGSP kosteloos de best passende kandidaten.

WSGP werkgeverservicepunt

Direct contact
Wilt u meer weten over de Participatiewet en de mogelijkheden?
Neem contact op met Patrick van den Berg voor een vrijblijvend gesprek.
E: p.vandenberg@rsdkrh.nl | M 06-30729495